skip to Main Content

Ioga terapèutic

Ioga terapèutic

Què és?

El Ioga per si mateix és una eina terapèutica. No obstant això, per a obtenir aquests beneficis hem de conèixer quin tipus de Ioga practicar i com, en quin moment de la nostra vida, com executar les postures, quin tipus de pranayamas, quan introduir la meditació, etc.

El Ioga és una gran ciència que s’adapta a qualsevol individu i pot beneficiar la nostra salut encara que és important recordar que NO sempre la pràctica que fem en una classe grupal té perquè ser la més terapèutica per a nosaltres.

Què sentiràs?

Sessions dissenyades específicament per a reequilibrar els desajustaments físics i ajudar a millorar les afeccions orgàniques o psicològiques dels practicants. Millorar des d’un dolor ocasional, dolors o molèsties cronificades a dolors emocionals i patiment. Els practicants realitzen les sessions necessàries i tenen pautes com un tractament mentre duri el procés. El seguiment serà continu fins a determinar la millora i decidir que més desitgem millorar o superar. Tot en el que un mateix modifiqui i participi s’instaurarà, no sols amb conèixer i saber canviem, necessitem experimentar-ho.

DEMANA CITA

Tarifes de les sessions de Ioga terapèutic

Els imports de les sessions de Ioga terapèutic a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU :
45€

DURADA
60 minuts

yoga terapeutico - Tania Escala - Terapias naturales

Com és una sessió ?

A Occident, generalment es comparteix la pràctica en grup, mentre que Ioga terapèutic està dissenyat per a un individu i és aplicat d’acord amb la constitució personal del practicant, tenint present l’estat físic, mental, emocional i espiritual. El Ioga Terapèutic està basat en l’anatomia i fisiologia del cos humà, adaptar la pràctica en funció de les característiques biomecàniques i patològiques del practicant amb l’objectiu d’equilibrar i harmonitzar-se de manera individual.

Es combinen sessions pràctiques i teòriques per a entendre i integrar el que estem fent i cap a on estem caminant. Les sessions solen ser suaus fent èmfasis en la respiració, relaxació, meditació i visualització (és sabut que la relaxació en si ja és terapèutica i la visualització ajuda a dirigir l’energia vital o Prana a les diferents parts afectades per a una correcta recuperació).

Es dóna especial rellevància a l’alineament corporal en les postures de ioga i pot haver-hi major ús de suports (com a mantes, cadires, cinturó, la paret…)

Beneficis :

  • No importa edat i condicions del practicant, amb o sense experiència prèvia.

  • Contribueix a recuperar l’equilibri intern i a maximitzar la vitalitat. Reduir l’estrès, fatiga i tensions.

  • Alleujar als dolors musculars i a corregir asimetries.

  • Redueix maldecaps i estabilitza la tensió arterial.

  • Afavoreix la respiració i augmenta la capacitat pulmonar

  • Potència l’elasticitat del cos, afavoreix la flexibilitat de la columna i incrementa l’agilitat tant física com mental.

  • No menys important, augmentem l’estat de content i satisfacció amb el que hi ha i és. D’aquesta manera ens ajuda a acceptar i saber viure el dia a dia, amb una mirada diferent (relaxada i conscient).

DEMANA CITA
Back To Top
Xat