skip to Main Content

Psicologia de l’Ànima

Psicologia de l’Ànima

Combinem psicologia sistèmica, comunicació no violenta, processament de situacions traumàtiques i coaching per a acompanyar-te amb una mirada profunda i global en la teva situació actual.

Trobem on és la força vital de la teva ànima i què l’està bloquejant. Investiguem juntes el teu funcionament intern amb total respecte a qui ets i d’on procedeixes. Restaurem el teu lloc en el teu entorn familiar, professional i sentimental. Comprenem com els esdeveniments clau de la teva vida donen sentit a la teva existència. Alliberem la veu perquè et comuniquis eficaçment en tots els àmbits de la teva vida.

Com és una sessió?

La sessió comença escoltant quines emocions estan actives en tu en aquest moment. Les comprenem sense jutjar-les i facilitem la seva expressió amb la paraula, amb el cos i amb la veu. Continuem veient en quins moments de la teva vida es van crear i les processem per reduïr la seva intensitat. Revisem els fets del teu sistema familiar que s’hi relacionen i els posem en ordre per tal que no afectin el teu present. Veiem com mantenir la força vital aconseguida en la sessió amb pautes senzilles que pots fer tu mateixa. Tanquem la sessió amb un moment de reflexió i consciència.

Què sentiràs?

Sentiràs una comprensió profunda cap a tu mateixa, respecte envers el teu procés i capacitat d’estar en pau amb el teu present i amb el teu passat. Gràcies a això, sentiràs més claredat sobre el que realment és important per a tu i capacitat per triar el que és coherent amb la teva essència. Et serà més fàcil dir no al que no necessites i demanar el que de veritat vols. Sentiràs confiança en tu mateixa i estaràs a gust en la teva pròpia companyia. Actualitzaràs els teus vincles i decidiràs en les teves relacions.

DEMANA CITA
Back To Top
Xat