skip to Main Content

Pilates a Mataró

Classes particulars de pilates

Entra en equilibri cos-ment. Les nostres classes de Pilates són particulars perquè siguin totalment eficaces i es duen a terme en funció de les necessitats de cada persona, treballem en global sempre, però incidim sobre el que necessites treballar.

La professora, amb més de 15 anys d’experiència, és llicenciada en fisioteràpia i formada en medicina energètica, shiatsu i d’altres disciplines que permeten treballar des d’una mirada holística per tal de tenir en compte cos i ment.

Si tens alguna mena de dolor o lesió, també pots fer pilates amb nosaltres perquè treballarem la teva patologia amb les màximes garanties.

Horaris de les classes de pilates:

Els dimarts a les 10:00h.

RESERVAR PLAÇA
classes-de-Pilates-a-Mataró

Tarifes del Pilates a Mataró

1a classe de prova gratuïta!
Els imports de l’activitat inclouen els materials necessaris per al correcte desenvolupament de les sessions.

PREU
50€ / mes

TEMPS
50 minuts / sessió

Hacer pilates en mataró - tania escala

¿Què és el pilates?

És un mètode que va crear Joseph Hubertus Pilates on, a causa de la seva experiència personal, es va sanar mitjançant la gimnàstica, el moviment, la força i el control mental juntament amb la respiració, la contracció i la relaxació.

La base de la metodologia és treballar la musculatura profunda sobre diferents bases de sustentació on l’equilibri, la flexibilitat, la força i la resistència tenen un paper molt i molt important. El control sobre la postura, estabilitat de columna i faixa abdominal donen la força per treballar la resta del cos.
Alineació, concentració, precisió, moviment fluid i respiració, són principis fonamentals d’aquesta metodologia.

Back To Top