Skip to content

Ritual Marona a Mataró

Sessions de Ritual Marona

Què és el Ritual Marona?

El massatge per a embarassades és un tractament dissenyat específicament per a atendre les necessitats físiques i emocionals de les dones durant l’embaràs. Utilitzant tècniques suaus i adaptades, aquest massatge s’enfoca a alleujar les tensions i molèsties comunes que poden sorgir al llarg d’aquesta etapa tan especial.

Les nostres terapeutes estan capacitades per a proporcionar un ambient segur i còmode, utilitzant coixins i posicions adequades per a garantir el benestar de la mare i el bebè.

Oferim una primera sessió gratuïta d’assessorament.

DEMANA CITA

Tarifes de les sessions del Ritual Marona

Els imports de les sessions del Ritual Marona inclouen els materials i aparells necessaris per al correcte desenvolupament del tractament.

Les clientes del centre poden gaudir de descomptes en el preu d’aquest ritual. Consulta més informació a la recepció.

PREU
45€ / 60€

DURADA
45 minuts / 1 hora

Beneficis d’un tractament específic per a embarassades:

  • Alleujament de dolors musculars: Ajuda a reduir la tensió en àrees comunes d’incomoditat, com l’esquena, el coll i les espatlles, alleujant el dolor i la rigidesa.
  • Reducció de l’estrès i l’ansietat: Promou la relaxació profunda, la qual cosa pot ajudar a disminuir els nivells d’estrès i ansietat, afavorint un estat emocional més equilibrat.
  • Millora de la circulació: Estimula el flux sanguini, la qual cosa pot ajudar a reduir la inflor i millorar l’oxigenació tant per a la mare com per al bebè.
  • Alleujament de la retenció de líquids: Pot ajudar a disminuir la retenció de líquids, un símptoma comú durant l’embaràs, en afavorir el drenatge limfàtic.
  • Millora del somni: Moltes dones embarassades experimenten dificultats per a dormir. Un massatge pot ajudar a promoure un somni més reparador i profund.
  • Connexió amb el bebè: El massatge pot ser una oportunitat perquè la mare es relaxi i es connecti amb el seu bebè, creant un moment especial de vincle.
  • Preparació per al part: En reduir la tensió i millorar la flexibilitat, un massatge per a embarassades pot ajudar a preparar el cos per al procés del part.
Back To Top