Skip to content

Fisioteràpia i Teràpia Manual

Fisioteràpia i Teràpia Manual

Quan hi ha dolor o lesió, el cos intenta defensar-se i compensar-ho forçant altres parts del cos. I com ho compensarà? Doncs així com cada persona és diferent, cada cos és diferent i també cada cos té l’opció de triar mil compensacions diferents.

Per això diem que tractem a la pacient i no la lesió. I a la vegada, la pacient com a una persona diferent i única; doncs no és només una pacient, és una persona amb les seves vivències, creences, inquietuds, sensacions… Per això, treballem tenint en compte el cos, la ment i l’ànima.

La fisioteràpia i el massatge és la base i depenent de cada cas, s’aplicaran altres tècniques com: Ventoses, Shiatsu, Book-bo, teràpia Sacro-cranial ,Reflexologia, treball energètic, etc.

Què sentiràs?

Et sentiràs escoltada i amb un acompanyament i interès per part de la fisioterapeuta i de tot l’equip.

Sentiràs que davant la lesió, dolor o malaltia, necessitem que torni a fer la seva funció de la manera més harmònica possible.

DEMANA CITA
Terapia Manual - Fisioterapia Mataró Tania Escala - Terapias naturales

Tarifes de la Fisioteràpia i Teràpia Manual

Els imports de les sessions de Fisioteràpia i Teràpia Manual a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU
50€

DURADA
60 minuts

Back To Top