Skip to content

Formació en Reflexologia Podal

Curs intensiu presencial de reflexologia podal

Què és la reflexologia podal?

La reflexoteràpia és una tècnica mil·lenària amb orígens a l’antiga Xina, Egipte, Índia i en les tribus Cherokee dels Estats Units. La base és la relació entre els òrgans del cos i la seva correspondència amb els punts específics dels peus.

La meva visió i, per tant, l’enfocament de la formació és totalment histolític i per això treballo tenint en compte la salut de la persona com la suma de l’equilibri de totes les seves facetes.

Els peus reflecteixen la part física però també l’emocional i l’energètica de la persona. A través de la reflexologia podal activem la capacitat d’auto-sanació del cos treballant amb tècniques de pressió i massatge sobre les diverses zones del peu.

El massatge és un art utilitzat per la relaxació i la tonificació dels músculs, no obstant el massatge ayurvèdic té característiques pròpies, ja que es realitza de forma particular segons l’edat, la constitució, l’estació de l’any utilitzant diferents olis i tècniques, així no només millorem la salut, sinó també augmentem la longevitat.

A qui va dirigit:

A totes aquelles persones que tenint o no coneixements previs, volen aprendre les tècniques de Reflexologia Podal. Aquest curs és tant per terapeutes com per particulars amb interès pel benestar de les persones.

Horaris i preu del pròxim curs

Dates: dissabtes d’octubre (7,21,28) i 4 i 11 de novembre
Horari: de 9 h a 14 h
Preu: 390 € material inclòs

Material que s’entrega

Dossier del temari
Mapes de reflexologia podal

Certificat de formació:

Diploma de formació avalat per A.P.E.N.B.

Per a més informació contacta amb nosaltres:

Back To Top