skip to Main Content

Teràpia Flors de Bach online

Sessions Flors de Bach a distància

Estàs passant un moment difícil emocionalment? Et sents decaiguda, amb estrès, amb angoixa …? Tens insomni, ansietat, tristesa …? La teràpia de Flors de Bach t’acompanya en el procés d’identificar i curar totes aquestes emocions, descobrint el teu propi camí per aconseguir el teu benestar.

Com és una sessió de Flors de Bach online?

És una conversa online entre tu i jo, on haurem d’identificar quines emocions estàs sentint en aquest moment per tal que et pugui preparar un remei personalitzat d’essències que t’acompanyaran durant algunes setmanes i t’ajudaran a treballar tot allò que hagi sortit en sessió. Et converteixes en el centre del teu procés, liderant i descobrint tu mateixa el teu propi camí.

Com et pots sentir amb les Flors de Bach?

Pots tenir somnis més intensos, i algunes vegades et sorprendràs tenint actitud noves davant les situacions de la vida…

25,00Afegeix a la cistella

Terapia flores de bach online - Flores de bach a distancia

Tarifes de les sessions de Flores de Bach online

Els imports de les sessions de de Flors de Bach online inclouen els materials i aparells necessaris per el correcte desenvolupament del tractament.

PREU
50 €

Flores de Bach - Mataró

Què són les Flors de Bach?

Son una sèrie d’essències naturals utilitzades per a tractar diverses situacions emocionals, com pors, solitud, desesperació, estrés, depresió… i físiques com dolors mentruals desordres de fertilitat, dolors, migranyes…. Van ser descobertes pel Dr.Edward Bach a principis del segle XX.

25,00Afegeix a la cistella

Back To Top
Xat