Skip to content

Constel·lacions

Coaching sistèmic individual

Les constel.lacions familiars son un mètode terapèutic creat pel psicoterapeuta alemany Bert Hellinger, que permet posar ordre a aquelles dinàmiques i bloquejos que tenim de manera inconscient, posant atenció en tots els elements que conformen els diferents sistemes als que pertanys ja siguins familiar o professionals o de salut.

Resoldre aquest conflictes inconscients permet tenir mes força davant la vida, i viure plenament sense carregar “motxilles” que no ens pertoquen.

Treballem les constel.lacions familiars tan a nivell individual en format de Coaching Sistèmic individual o en grup amb Tallers de Constel·lacions Grupals.

Com és una sessió:

Realitzem sessions on, a partir d’exercicis i conversa, anem abordant tots els aspectes claus i necessaris pel teu procés.

Les sessions poden ser de manera presencial o on-line amb videotrucada.

Tu tries.

Què sentiràs:

A partir de la primera sessió ja notaràs canvis, aspectes i elements nous que de ben segur faran que no tinguis la mateixa visió de la situació.

Si estàs llegint això és perquè segurament estàs buscant un canvi i ja et mereixes tot el nostre reconeixement.

Ens agradaria acompanyar-te en aquest camí.

DEMANA CITA
constelaciones grupales - tania escala - terapias naturales

Tarifes de les sessions de constel·lacions familiars

Els imports de les sessions de Constel·lacions a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU :
85€

DURADA
90 minuts

constelaciones grupales

Tallers oberts de constel·lacions grupals

Amb les constel·lacions o configuracions sistèmiques podem obtenir comprensió de les dinàmiques que estan operant de manera inconscient en nosaltres, en la nostre família, en l’empresa i les conseqüències en les relacions que tenim

Son una eina enfocada a la solució, destapant les dinàmiques inconscients, desbloquejant-nos i permetent que ens puguem ressituar i actuar de manera diferent.

Fem tallers cada dos mesos. Si necessites mes informació o vols venir a participar posa’t en contacte amb nosaltres.

DEMANA CITA
Back To Top