Skip to content

Indiba

Tractament Sòl Pèlvic Indiba

Hi diversos símptomes que ens donen pistes de la salut o manca de salut del nostre sol pelvià: incontinència, dolor, flacidesa, inflamació, contractures, dolor lumbar i dorsal, etc.. Només la incontinència urinària afecta a més de 3 milions de persones al nostre país.

Sigui quina sigui la teva etapa de vida, t ajudem a mantenir-lo en bon estat, pel seu bon funcionament i manteniment.

Segons cada cas ho podrem treballar mitjançant dues vies: gimnàstica abdominal hipopresiva (individual o en grups reduïts) i/o la teràpia cel·lular (sistema de radiofreqüència Indiba).

Què és?

És un sistema de radiofreqüència on s activa la regeneració cel·lular, millorant així la qualitat dels teixits que volem treballar.

Què sentiràs?

A diferència de molts tractaments pèlvics, la sensació amb l Indiba es molt agradable ( temperatura suau i agradable) i començaràs a discernir moviments pèlvics i descobrir músculs que abans creies q no tenies. Sentiràs com la radiofreqüència Indiba , junt amb el treball de la fisioterapeuta i el seu biofeedback, t’ajuda a ser conscient i a activar-ho.

També sentiràs una gran cura de la teva intimitat i un gran respecte cap el teu cos per part de la fisioterapeuta. Fem que et sentis molt còmode.

DEMANA CITA
suelo pelvico tratamiento indiba - Tania Escala

Tarifes de les sessions d’Indiba

Els imports de les sessions d’Indiba a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU :
50€

DURADA
40 minuts

suelo pelvico tratamiento indiba

Com és una sessió?

Depèn de cada cas la sessió serà tractada de forma indirecte des de la zona abdominal baixa, d’altres serà intravaginal mentre tu vas activant la musculatura q se’t demana.

Beneficis de la Indiba:

  • Regeneració cel·lular dels teixit inclòs la textura i l elasticitat també de la pell

  • Millora en la vascularització

  • Estimulació activa de col·lagen i elastina

  • Millora de la funcionalitat de la musculatura

  • Dissolució de fibrosis i adherències

  • Millora considerable de les cicatrius i del seu dolor

DEMANA CITA
Back To Top