Skip to content

Massatge japonès Kobido

Massatge terapèutic japonès Kobido

Com és una sessió de Kobido?

Una sessió de massatge Kobido comença amb moviments manuals suaus per a relaxar-te i prevenir tensions. Aconseguit aquest estat de relaxació, el massatge s’enfoca en el clatell per a activar la circulació sanguínia que proveeix oxigen i proteïnes a la pell facial. El massatge abasta rostre i cuir cabellut,estimulant músculs i pell per a aconseguir un efecte rejovenidor.

Què sentiras amb un massatge japonès Kobido?

La combinació de tècniques estimulants, delicades i sensitives del Kobido, aplicades de manera subtil, ràpida i rítmica, indueixen a una profunda sensació de relaxació.

Després d’una sessió de Kobido, et sentiràs descansada, serena i amb claredat mental. En un estat lliure d’estrès a més de sentir la teva pell facial més ferma i lluminosa.

DEMANA CITA

Tarifes de les sessions de Kobido

Els imports de les sessions de Kobido a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU
60€

DURADA
60 minuts

Què és el Kobido?

El massatge japonès Kobido, també conegut com a “lífting facial natural”, és una tècnica mil·lenària que se centra en el rejoveniment i la relaxació facial combinant moviments manuals amb diferent ritme i intensitat.

A més, aquest massatge incorpora principis de la medicina tradicional xinesa en estimular punts d’acupuntura en el rostre.

 

Beneficis del massatge japonès Kobido:

  • Tonificació dels músculs facials.
  • Ajuda a reduir la tensió i l’estrès.
  • Redueix les línies d’expressió i les arrugues.
  • Millora l’aparença de la pell.
  • Relaxació general.
  • Promou la producció de col·lagen.
DEMANA CITA
Back To Top