Skip to content

Massatge Oriental amb els Peus

Massatge Oriental amb els peus

Es una tècnica mil·lenària, que té els seus orígens al continent asiàtic. La fisioterapeuta se situa amb els peus a sobre de la pacient i fa el massatge en aquesta postura per tal de donar profunditat al moviment sense fer mal.

Què és?

És una tècnica de massatge que aplica la fisioterapeuta amb els seus popis peus amb un control minuciós sobre la pressió a aplicar, per donar-li eficàcia i profunditat sense fer mal. es treballa amb la zona plantar i lateral del peu. Són friccions, pressions suaus, fortes i fermes. la velocitat i pressió varia depenent de la zona a tractar i de l’estructura de la pacient i del que es vol aconseguir.

Què sentiràs?

Sentiràs que es un massatge profund però agradable. També notaràs com les pressions en certs punts del cos, creen una reacció de desbloqueig d’aquelles musculatures i articulacions que ho necessiten.

DEMANA CITA
masaje con los pies oriental - Tania Escala - Terapias Naturales

Tarifes de les sessions de Massatge Oriental amb els Peus

Els imports de les sessions de Massatge Oriental amb els Peus a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU :
60€

DURADA
50 minuts

masaje con los pies oriental - Tania Escala - Terapias Naturales

Com és una sessió?

T’estiraràs sobre una còmode tarima on hi ha un espai per posar la zona medial del cos evitant qualsevol pressió del tòrax i de l’abdomen.

Sentiràs com es desbloqueja primer la part central del cos (glutis i lumbars) i seguidament aniràs sentint benestar a mida que comencen a desbloquejar-se certs punts energètics.

Beneficis del Massatge Oriental amb els Peus:

  • Descontracturant muscular
  • Desbloqueig de tot el cos tant en la musculatura com en les articulacions
  • Activació del metabolisme
  • Estimula el drenatge limfàtic i circulatori
  • Elimina toxines
  • Baixa els nivells d’estrès
DEMANA CITA
Back To Top