Skip to content

Teràpia de Shiatsu a Mataró

Sessions de Shiatsu

Com és una sessió de Shiatsu?

Aquest massatge s’aplica sobre la roba i, per tant, sense olis sobre la pell. S’utilitzen les mans i colzes per a aplicar pressió en punts específics al llarg dels meridians, els canals a través dels que flueix l’energia en el nostre cos i es relaciona cadascun d’ells amb un òrgan.

La pressió que s’aplica pot variar en intensitat, adaptant-la a les teves necessitats i preferències. L’objectiu és alliberar bloquejos energètics, promoure el flux de l’energia i restaurar l’equilibri corporal i mental.

Què sentiras amb una sessió de Shiatsu?

La pressió manual aplicada en punts estratègics del cos propícia la relaxació muscular i articular. Per aquest motiu, és habitual sentir com un pessigolleig que recorre els braços i les cames, notant com els músculs tibants s’afluixen i les articulacions engarrotades es deixen anar. Pesadesa i tensions acumulades que desapareixen.

Notaràs com millora la circulació de l’energia, generant una profunda relaxació i un major equilibri físic i emocional.

DEMANA CITA

Tarifes de les sessions de Shiatsu

Els imports de les sessions de Shiatsu a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU
65€

DURADA
60 minuts

Què és el Shiatsu?

El Shiatsu és una teràpia japonesa que utilitza la pressió dels dits i les mans en punts específics del cos per a promoure la relaxació i el benestar.

Basat en principis de la medicina tradicional, el Shiatsu busca equilibrar l’energia vital i millorar la circulació sanguínia. Aquesta tècnica pot alleujar l’estrès, reduir el dolor i enfortir el sistema immunològic, promovent l’harmonia entre cos i ment.

Beneficis del Shiatsu:

  • Millora la circulació general.
  • Millora la postura corporal, ajudant a alleujar dolor muscular i articular.
  • Ajuda a equilibrar el flux d’energia vital i a restaurar l’harmonia interna.
  • Enforteix el sistema immunològic.
  • Ajuda a reduir l’estrès.
  • Afavoreix la digestió
  • Impacte positiu en l’estat d’ànim, reduint l’ansietat i la depressió.
DEMANA CITA
Back To Top