Skip to content

Ritual Shiva a Mataró

Sessions de Ritual Shiva

Què és el Ritual Shiva?

La neteja facial és un tractament dissenyat per a netejar profundament la pell del rostre, eliminant impureses, excés de greix, cèl·lules mortes i altres contaminants.

Les nostres professionals utilitzen productes específics segons el tipus de pell de cada clienta, garantint un tractament personalitzat i efectiu.

Beneficis del Ritual Shiva:

  • Pell neta i fresca: Elimina impureses i residus acumulats, deixant la pell neta i revitalitzada.
  • Millora de la textura de la pell: L’exfoliació i la hidratació contribueixen a una pell més suau i uniforme.
  • Estimulació de la circulació: Els massatges facials inclosos en el tractament estimulen la circulació sanguínia, la qual cosa pot millorar la salut i l’aspecte de la pell.
  • Hidratació profunda: L’aplicació de productes hidratants de qualitat ajuda a mantenir la pell ben nodrida i amb un aspecte radiant.
  • Relaxació i benestar: La neteja facial no sols beneficia la pell, sinó que també proporciona un moment de relaxació i autocura, ajudant a reduir l’estrès.
  • Preparació per a altres tractaments: Una neteja facial adequada prepara la pell per a rebre altres tractaments, millorant la seva efectivitat.
DEMANA CITA

Tarifes de les sessions del Ritual Shiva

Els imports de les sessions del Ritual Shiva inclouen els materials i aparells necessaris per al correcte desenvolupament del tractament.

Les clientes del centre poden gaudir de descomptes en el preu d’aquest ritual. Consulta més informació a la recepció.

PREU
52€

DURADA
1 hora

Back To Top