Skip to content

Ioga integral a Mataró

Sessions de Ioga Integral

Què és?

És una combinació de mètodes tradicionals. El seu objectiu és el desenvolupament harmoniós de tots els aspectes de l’ésser humà. És a dir, el cos físic, la part emocional, la intel·lectual i l’espiritual.

Què sentiràs?

Ofereix a les practicants, una eina útil per a viure una vida feliç, tranquil·la i saludable. És la base i origen de qualsevol Ioga, ja que uneix i treballa el cos, la ment i l’espiritualitat. Des d’aquesta pràctica, no sols aprofundim en el Ioga tradicional sinó que aprofundim en el nostre autoconeixement. Es crea consciència i harmonitzar els diferents nivells d’experiència en els éssers humans. El cos, la ment i l’esperit s’alineen i creen un espai unificat, per a arribar a l’Ésser, “l’essència”.

RESERVAR LA MEVA PLAÇA
ioga integral - tania escala

Tarifes del Ioga Integral

Els imports de l’activitat inclouen els materials necessaris pel correcte desenvolupament de la sessió.

ioga integral Mataró - tania escala

Com és una sessió de ioga?

Les pràctiques depenen de l’objectiu de la sessió, s’utilitzen asanas (estàtiques, dinàmiques o fluides com vinyasa o sèrie). Panayamas, bandhas i mudras i una actitud meditativa (un enfocament total i absolut en el procés d’entrada, manteniment i sortida de la pràctica) i pràctiques de sanejament o purificació (kriyas). S’enforteix la pràctica amb l’enteniment del qual s’està realitzant, lectures sagrades, meditacions i pràctica de relaxació a través del Ioga Nidra. L’observació és contínua, aprenent a viure i experimentar de manera relaxada, el procés de la pròpia vida.

Les sessions tenen una durada d’1 hora.

Back To Top