skip to Main Content

Ioga integral

Sessions de Ioga Integral

Què és?

És una combinació de mètodes tradicionals. El seu objectiu és el desenvolupament harmoniós de tots els aspectes de l’ésser humà. És a dir, el cos físic, la part emocional, la intel·lectual i l’espiritual.

Què sentiràs?

Ofereix a les practicants, una eina útil per a viure una vida feliç, tranquil·la i saludable. És la base i origen de qualsevol Ioga, ja que uneix i treballa el cos, la ment i l’espiritualitat. Des d’aquesta pràctica, no sols aprofundim en el Ioga tradicional sinó que aprofundim en el nostre autoconeixement. Es crea consciència i harmonitzar els diferents nivells d’experiència en els éssers humans. El cos, la ment i l’esperit s’alineen i creen un espai unificat, per a arribar a l’Ésser, “l’essència”.

Horaris

MATINS
Dilluns, dimecers i divendres de 10h a 11h i de 12h a 13h
Dimarts, dijous d’11:30h a 12:30h
Divendres de 7h a 8h

TARDES
De dilluns a divendres de 16h a 17h
Dimarts i dijous de 19h a 20h

RESERVAR LA MEVA PLAÇA
ioga integral - tania escala

Tarifes del Ioga Integral

1a sessió de prova gratuïta!
Els imports de l’activitat inclouen els materials necessaris pel correcte desenvolupament de la sessió.

PREU
30€ / 50€ al mes

DURACIÓ
60 minuts / sessió

ioga integral - tania escala

Com és una sessió?

Les pràctiques depenen de l’objectiu de la sessió, s’utilitzen asanas (estàtiques, dinàmiques o fluides com vinyasa o sèrie). Panayamas, bandhas i mudras i una actitud meditativa (un enfocament total i absolut en el procés d’entrada, manteniment i sortida de la pràctica) i pràctiques de sanejament o purificació (kriyas). S’enforteix la pràctica amb l’enteniment del qual s’està realitzant, lectures sagrades, meditacions i pràctica de relaxació a través del Ioga Nidra. L’observació és contínua, aprenent a viure i experimentar de manera relaxada, el procés de la pròpia vida.

Back To Top
Xat