Skip to content

Acupuntura a Mataró

Sessions d’acupuntura

Com és una sessió d’acupuntura?

Durant la sessió, la terapeuta inserirà diverses agulles fines com un cabell en punts estratègics del teu cos per a pal·liar el dolor.

La terapeuta pot ajustar les agulles segons les teves necessitats i pot combinar-les amb altres tècniques com l’estimulació suau o l’aplicació de calor.

Què sentiras amb una sessió d’acupuntura?

Malgrat el que es creu generalment, l’acupuntura no és dolorosa. Les agulles que s’utilitzen són molt fines, gairebé del gruix d’un cabell, i aptes per a lliscar-se per l’organisme sense lesionar cap teixit. Normalment se sent un lleuger pessic o una sensació de formigueig que desapareix ràpidament.

DEMANA CITA

Tarifes de les sessions d’acupuntura

Els imports de les sessions de acupuntura a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU
45€

DURADA
45 minuts

Què és l’acupuntura?

L’acupuntura és una tècnica mil·lenària de la medicina tradicional xinesa en la qual s’insereixen agulles en punts específics del cos que es consideren canals d’energia vital o meridians. Cada punt es correspon amb un òrgan, i en inserir l’agulla en ell, es busca restablir l’equilibri energètic per a alleujar el dolor de la pacient.

L’agulla actua sobre el sistema nerviós alliberant endorfines, restablint l’equilibri energètic.

Beneficis de l’acupuntura:

  • Enforteix el sistema immunològic.
  • Alleuja l’estrès, ansietat i depressió.
  • Millora la conciliació del somni.
  • Reforç del sistema nerviós, sanguini, hormonal i emocional.
  • Alleuja els maldecaps i les migranyes.
DEMANA CITA
Back To Top