Skip to content

Reflexologia Podal Japonesa a Mataró

Sessions de Reflexologia Podal Japonesa

Com és una sessió de reflexologia podal japonesa?

Començarem amb un petit ritual de rentada de peus amb olis essencials rics en minerals que t’ajudaran a relaxar-te i nodrir-te tant a nivell físic com mental.

Després d’analitzar els teus peus i entendre la teva situació, dolors i necessitats aplicarem pressió en punts reflexos específics dels teus peus, seguint els meridians d’energia. Sentiràs una pressió ferma i precisa en àrees concretes dels teus peus.

Què sentiras amb una sessió de reflexologia podal japonesa?

Amb una sessió de reflexologia podal japonesa, experimentaràs una combinació de sensacions relaxants.

A mesura que anem aplicant pressió i moviments precisos en els punts reflexos dels teus peus, podries sentir una relaxació profunda i alliberament de tensions acumulades en diferents parts del cos. També és possible experimentar un augment en la sensació de benestar i un equilibri energètic, contribuint a la relaxació general i possiblement alleujament de l’estrès.

Cada persona pot tenir una experiència única, però en la seva majoria, la sessió et deixarà amb una sensació d’harmonia i revitalització.

DEMANA CITA

Tarifes de les sessions de Reflexologia Podal Japonesa

Els imports de les sessions de Reflexologia Podal Japonesa a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris pel correcte desenvolupament del tractament.

PREU
60€

DURADA
60 minuts

Què és la reflexologia podal japonesa?

La reflexologia podal japonesa, coneguda com “Zoku Shin Do”, és una variant de la teràpia de reflexologia que combina conceptes de la medicina tradicional xinesa i japonesa.

Se centra en equilibrar el flux d’energia a través de meridians i utilitza tècniques manuals a més d’eines addicionals, com a varetes de fusta, per a aplicar pressió i moviments precisos en punts concrets dels peus. Aquesta pressió estimula punts reflexos i promou l’harmonia energètica. Aquesta tècnica cerca no sols relaxar i alleujar l’estrès, sinó també revitalitzar l’energia del cos.

Beneficis de la reflexologia podal japonesa:

  • Ajudar a equilibrar les emocions i millorar l’estat d’ànim general.
  • Millora la circulació.
  • Alleuja dolors i molèsties en diverses àrees del cos treballant els punts reflexos corresponents.
  • Contribueix a un millor patró de somni.
  • Enfortiment del sistema immunològic.
  • Ajuda a alliberar tensions acumulades als peus i el cos.
  • Estimula el sistema nerviós, la qual cosa pot tenir efectes relaxants i revitalitzants.
DEMANA CITA
Back To Top