Skip to content

Ioga Afro a Mataró

Dijous de 17.15h a 18.15h

1 dia a la setmana 30€ al mes
2 dies a la setmana 50€ al mes

Sessions de Ioga Afro

Què és ?

Disciplina amb la base del Ioga Integral, aplicat a la Dansa. En aquest cas, s’utilitzem música africana, percussió entre altres, per a crear coreografies i moviments que desbloquegen els 3 chakras inferiors. Es diu que són els 3 chakras que creen i sostenen la personalitat de l’individu. És des d’aquí que modifiquem les emocions, actituds i hàbits no saludables, enquistats per la pròpia inèrcia o falta de consciència.

Què sentiràs?

Al ritme de les vibracions musicals i del cos físic en moviment, desbloquegem àrees profundes del subconscient (on habiten els Samskaras o petjades que ens deixen les experiències de la mateixa vida) i que sense saber-ho ens domina el dia a dia.

DEMANA CITA
yoga afro - tania escala - ioga afro mataró

Tarifes del Ioga Afro

Els imports de les sessions de Ioga Afro a Mataró inclouen els materials i aparells necessaris per al correcte desenvolupament de l’tractament.

PREU
30€ / 50€

TEMPS
60 minuts / sessió

yoga afro

Com és una sessió ioga afro?

La pràctica no està limitada a un perfil. Tothom pot gaudir de l’experiència del moviment i desbloqueig. Augmentem l’estat d’ànim, la presència en el dia a dia i l’estat de persona resolutiva des de la tranquil·litat, gràcies a l’augment de la connexió amb un mateix i les diferents situacions.

Back To Top